Varför ska du välja Ozone Tech Systems?

Vad döljer sig under ytan?


kugghjul

Trots sin stilrena och eleganta utformning med rostfri finish sitter mycket av vår styrka under ytan. En världsledande tillförlitlig teknologi, svensktillverkade produkter, erfaren personal, och en heltäckande serviceorganisation. Saker som inte alltid ses vid första anblicken men ändå detaljer som gör våra systemlösningar snäppet vassare. Vi är säkra på att ni också kommer märka skillnaden, om inte idag så med all säkerhet senare när våra system levererar en stabil drift och sinnesro för er i många år framöver. Vem kan ozon bättre än oss? Med över 20 års erfarenhet och ett brett produktsortiment är vi säkra på att vi kan hjälpa dig placera rätt produkt på rätt plats.


Våra leveranser

Industriella applikationer ställer mycket höga krav avseende tillförlitlighet och prestanda. Den patenterade teknologi som vi använder levererar allt detta, och lite till. Ozongeneratorer i ICT-serien är industriella högprestanda aggregat som samtidigt är prisvärda enheter som nyligen funnit ytterligare en tillämpning – inom storkök och imkanaler. Ozongeneratorer i FTX-serien har lägre kapacitet och möter därför de mindre behoven som man finner i lite mindre kök.

Rör

Våra medarbetare

Produkter i all ära, men minst lika viktigt som bra produkter är att bli väl bemött. För att säkerställa bästa möjliga funktionalitet har vi egen personal för projektering, konsultation samt service och installation. Det finns alltid någon tillgänglig i andra änden för att svara på era frågor. Tveka aldrig att kontakta oss.

Vår serviceorganisation

Vår serviceorganisation ger dig en av marknadens högsta funktionalitet och tillgänglighet. Och sinnesro. Med Ozone Tech Systems övervakningssystem O3Eye™ kan vi kontinuerligt övervaka funktionen hos anslutna ozongeneratorer. Detta gör att vi kan se behovet av service innan funktionsstörningar uppstår, samt rycka ut vid driftstopp.

Vår erfarenhet

Ozone Tech Systems verksamhet grundades 1993 och vi har sedan dess erbjudit ett brett sortiment egenutvecklade ozongeneratorer för luftbehandling och vattenrening. Samtliga våra produkter är tillverkade i Sverige och vi har mångårig erfarenhet från en mängd olika ozontillämpningar. Genom åren har vi samlat ihop ett stort antal nöjda referenser. Våra produkter används för att rena vatten (process-, avlopps-, dricks-, simbassängvatten) och för att rena luft. Luften är bland annat frånluft från restauranger och storkök, rengöring av imkanaler och luktreducering för att möjliggöra återvinning av värme, samt behandling av olika former av luktproblem från t ex roterande värmeväxlare (FTX) för bostäder, fettavskiljare, soprum, sanering av miljögifter och mögel, svavelväten (H2S) m.m.

Mångårig erfarenhet

Vår kundfokus

Vi gör allt för att säkerställa att du känner att vi arbetar som din förlängda arm för att lösa ditt behov. Lyckas vi göra dig eller din uppdragsgivare nöjd kommer vår verksamhet att blomstra och vi kan bli ännu fler problemlösare.

Vårt säkerhetstänk

Vi rekommenderar alltid användandet av ozonvakt (även kallad ozonsensor eller ozonlarm). Den har till uppgift att stänga av ozonproduktionen om ozonhalten i omgivningen överskrider det av Arbetsmiljöverket fastställda nivåvärde för åtta timmar. Ozon är en fantastisk gas som har tjänat människan i över 100 år. Man ska ha respekt för ozon. Liksom klor, är den relativt harmlös i låg dos, men är irriterande i lite högre dos och rent av giftig i riktig hög dos.

Fortfarande inte övertygad? Fråga våra kunder!

Inget är så avslöjande som vad våra kunder tycker om oss. Be därför gärna om att få prata med någon av våra kunder. Fråga dem om hur vi sköter oss? Har de förtroende för oss? Hur tycker de att de blir bemötta? Hur vi hanterar installationer etc. På samma sätt som det är viktigt med tillförlitliga produkter är det, enligt oss, lika viktigt att ni känner tillit till oss som systemleverantör.