Otsoniakatemia

Otsoniakatemian tarkoitus on olla riippumaton tiedon solmukohta. Jaamme siellä tietomme ja osaamisemme ilman ja veden puhdistamisesta. Lisäämme tietoisuutta otsonista ja sen eduista ja kuinka sitä voidaan hyödyntää projekteissa.

Aikaisemmin koulutuksia räätälöitiin suuremmille ryhmille. Koska ne osoittautuivat erittäin suosituiksi ja samanaikaisesti yhä useammat ovat alkaneet työskennellä, olemme päättäneet avoimiin koulutuksiin suurelle yleisölle. Kurssien osanottajamäärä on rajoitettu 30 henkilöön. Suomessa koulutuksia järjestetään suurimmissa kaupungeissa. Ota yhteyttä meihin, niin saat lisätietoja.

Kurssitilaisuudet

Alla ovat suurkeittiöiden ilmanpuhdistuskurssien päivämäärät. Saat lisätietoa Otsoniakatemian muista kursseista ottamalla yhteyttä meihin. Kurssit kestävät yleensä puoli päivää ja ovat maksuttomia. Tarjoamme kahvin ja lounaan.

No Planned Events
 

Kurssit – Suurkeittiöiden ilmanpuhdistus

Peruskurssi – Kuinka onnistun ilmanpuhdistuksessa?

Peruskurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta otsonipohjaisesta ilmankäsittelystä ja -puhdistamisesta. Kurssilla kerromme miksi rasvan ja hajujen käsittely otsonoimalla yleistyy ja mitä hyötyä siitä on. Otsonikäsittely auttaa mm.:

  • Säästää rahaa
  • Mahdollistaa energian talteen ottamisen
  • Vähentää tulipaloriskiä
  • Poista hajuja
  • Säästää ilmanvaihtokanavien huoltokuluissa
  • Säästää kanavien rakentamiskuluissa


Ei mitään hokkuspokkustemppuja? Selitämme miten ja miksi otsonikäsittely toimii.

Jatkokurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka tuntevat jo otsonikäsittelyn ja sen menetelmät.

Kurssilla käsitellään otsonipuhdistusjärjestelmän suunnitteluun, mitoitukseen ja niiden laskemiseen.

Käsiteltäviin asioihin kuuluvat myös yhdistelmätekniikoiden mitoitukset Kuten esimerkiksi UV, hydroksyyliradikaalit, savukaasupesurit ja sähköstaattiset menetelmät.

Muut kurssit

Saat tietoa Otsoniakatemian muista ilman- tai vedenkäsittelykursseista ottamalla yhteyttä meihin tai käymällä osoitteessa www.ozonetech.com.