Miksi Ozonetech?

Mitä on ulkokuoren alla?


monitor

Tyylikäs muotoilu ja viimeistely ruostumattomasta teräksestä eivät merkitse kaikkea. Meidän laitteista löytyy asioita, joita ei näe heti ensisilmäyksellä: Huippuluokan luotettava teknologia, ruotsalaisvalmisteiset laitteet, kokenut henkilökunta ja kattava palveluorganisaatio. Ne tekevät järjestelmistämme hieman parempia. Huomaat eron viimeistään käytön aikana. Voit nukkua yösi hyvin, koska laitteemme takaavat vuosikausien tasaisen suorituskyvyn. Kuka tuntee otsonin paremmin kuin me? Yli 20 vuoden kokemuksen ja laajan tuotevalikoiman turvin pystymme toimittamaan teille oikeat laitteet oikeisiin paikkoihin.


Teollisuus asettaa meille kovat vaatimukset. Laitteissamme käyttämämme patentoitu teknologia täyttää teollisuuden tiukimmat luotettavuus- ja suorituskykyvaatimukset, ja vähän enemmänkin. Nestejäähdytteiset ICT-otsonigeneraattorit ovat erittäin tehokkaita, mutta kustannustehokkaita teollisuuslaitteita. Ne ovat löytäneet tiensä myös suurkeittiökäyttöön. Ilmasyöttöisten FTX-sarjan laitteiden kapasiteetti täyttää mainiosti vähän pienempien keittiöiden ja ravintoloiden tarpeet.

Generators for commercial kitchens - both big and small

Henkilökuntamme

Kokenut ja avulias henkilökunta on mielestämme hyviä tuotteitakin tärkeämpi. Parhaan mahdollisen toimitusten toimivuuden takaamiseksi meillä on oma suunnittelu-, konsultointi-, huolto- ja asennushenkilökunta. Meiltä löytyy aina joku vastaamaan kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä.

Huolto-organisaatiomme

Huolto-organisaatiomme varmistaa laitteidemme parhaan mahdollisen toiminnan ja käytettävyyden. Se antaa mielenrauhan käyttäjälle. Ozonetechin O3EyeTM -seurantapalvelulla voimme jatkuvasti valvoa siihen kytkettyjen otsonigeneraattoreiden toimintaa. Näin pystymme ennakoimaan huollon tarpeen ennen kuin toimintahäiriöitä ilmenee ja reagoimaan nopeasti mahdollisiin rikkoutumisiin.

Kokemuksemme

Ozone Tech Systems perustettiin vuonna 1993. Siitä saakka olemme tarjonneet laajan valikoiman itse kehittämiämme otsonigeneraattoreita ilman- ja vedenpuhdistukseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan Ruotsissa. Meille on kertynyt kokemusta mittaan aikana lukuisasta määrästä erilaisia loppukäyttösovelluksia ja samalla olemme keränneet paljon tyytyväisiä referenssiasiakkaita. Vedenpuhdistustuotteitamme käytetään esimerkiksi prosessiveden, jäteveden, juomaveden ja uima-altaiden puhdistukseen. Ilmanpuhdistustuotteillamme puhdistetaan ravintoloiden ja suurkeittiöiden poistoilmaa, poistokanavia ja niiden hajuja. Otsonipuhdistuksella voidaan poistaa esimerkiksi pyörivien lämmöntalteenottolaitteiden, rasvanerotuskaivojen, jätehuoneiden hajuongelmia. Lisäksi sillä voidaan tuhota ympäristömyrkkyjä, homeita, rikkivetyä jne.

Our experience

Asiakaskeskeisyys

Me olemme sinun tukenasi. Meille on tärkeää, että pystymme auttamaan erikoisemmissakin tarpeissasi. Pidämme asiakkaamme tyytyväisinä, koska se saa meidän liiketoimintamme kukoistamaan.

Turvallisuus

Suosittelemme aina käyttämään otsonivahtia (ns. otsoniantureita tai otsonihälyttimiä). Otsonivahti pysäyttää otsonin tuotannon, jos ympäristön otsonipitoisuudelle asetettu raja ylittyy (STM:n työpaikan htp-arvo 0,05 ppm/8h). Otsoni on uskomattoman tehokas puhdistaja ja sitä on käytetty menestyksekkäästi jo yli 100 vuoden ajan. Otsonin käytössä pitää olla varovainen niin kuin esimerkiksi kloorinkin. Pieninä pitoisuuksina otsoni on suhteellisen harmitonta, mutta suurempina haitallista ja korkeina pitoisuuksina myrkyllistä.

Kysy asiakkailtamme!

Parhaan tiedon toimituskyvystämme saat meidän asiakkailtamme. Pyydä meiltä tietoja referenssikohteista ja keskustele toisten asiakkaidemme kanssa. Kysy heiltä meistä, luottavatko he meihin? Miten heitä on kohdeltu? Miten hoidimme asennukset? Meidän mielestämme luottamus kykyymme järjestelmätoimittajana on yhtä tärkeää kuin laitteidemme luotettavuus.